7.000 fans hebben geen zin in AC/DC met Axl Rose, tickets opnieuw te koop

Er zijn opnieuw 6.000 tickets beschikbaar voor het concert van AC/DC op 16 mei in Werchter. Blijkbaar zagen heel wat fans Axl Rose als gastzanger niet zitten. Ze konden tot vandaag de terugbetaling van hun ticket vragen. En die tickets komen nu opnieuw op de markt.
Axl Rose vervangt Brian Johnson als zanger van AC/DC.

Midden april werd het nieuws wereldkundig gemaakt dat Axl Rose van Guns N' Roses AC/DC-zanger Brian Johnson zal vervangen tijdens de lopende wereldtournee. Johnson moest onmiddellijk stoppen met zingen omdat hij doof dreigt te worden.

Voor heel wat fans die een ticket hadden gekocht voor het optreden op de festivalweide van Werchter, hoeft het niet zonder Johnson. Zij konden de voorbije dagen vragen om de terugbetaling van hun ticket. Een uitzonderlijke maatregel, want een wijziging in de bezetting van een band is normaal gezien geen reden voor terugbetaling.

Vanavond om 20 uur was de deadline voor wie zijn ticket wilde annuleren. Zo'n 7.000 mensen hebben dat gedaan, iets meer dan 10 procent. Met de vrijgekomen tickets zijn eerst de fans op de wachtlijst bediend. De overige 6.000 tickets komen nu opnieuw op de markt. Tickets kosten 88 euro en zijn te koop via Ticketmaster en Proximus Go For Music.

Meest gelezen