Broer van Salah Abdeslam veroordeeld voor niet-gekeurde wagen

De Brugse politierechter heeft Mohamed Abdeslam (29) bij verstek veroordeeld tot een effectieve geldboete van 420 euro. De broer van terrorismeverdachte Salah Abdeslam en Brahim Abdeslam, die zich opblies bij de aanslagen in Parijs, werd betrapt op het rijden met een niet-gekeurde auto in De Haan.

Op 8 augustus 2015 merkte de politie dat de BMW van Mohamed Abdeslam verkeerd geparkeerd stond langs de Koninklijke Baan in De Haan. Bij controle bleek het voertuig niet meer geldig gekeurd. Voor de parkeerovertreding kreeg Mohamed Abdeslam een minnelijke schikking, maar voor de niet-keuring moest hij voor de politierechter verschijnen. De beklaagde daagde echter niet op. Hij werd bij verstek veroordeeld. Mohamed Abdeslam liep eerder al een veroordeling op voor gelijkaardige feiten.

Meest gelezen