Radiohead "verdwijnt" van het internet

Radiohead is op dit moment "verdwenen" van het internet. De Britse band is gisteren begonnen met al zijn tweets en mededelingen op Facebook te verwijderen. Intussen is ook hun officiële website helemaal wit. Ook het Twitteraccount van frontman Thom Yorke is leeg.
Thom Yorke

Radiohead is op dit moment niet meer online aanwezig. Er is geen tekst te zien op hun accounts, profiel- en omslagfoto's zijn witte vlakken. Het is nog onduidelijk wat dit te betekenen heeft, maar de geruchten over een nakende release van het nieuwe album zwellen intussen aan.

Afgelopen weekend kregen alle Britse fans ook al een flyer in hun brievenbus met daarop de tekst: "Sing a song of sixpence that goes/Burn the witch/We know where you live". In "Burn the witch" zien fans een mogelijke titel voor het nieuwe album. In januari ontdekten fans dat de band in oktober 2015 een nieuw bedrijf Dawn Chorus LLP opgericht had. Ook in de aanloop naar de release van de albums "In rainbows" en "The king of limbs" werden al nieuwe bedrijfjes opgericht.

Eind deze maand begint Radiohead in Amsterdam aan een wereldtournee. Een passage in België staat voorlopig (nog) niet op de agenda.