Tomorrowland op groot scherm in 7 landen op 4 continenten

Het dancefestival Tomorrowland in Boom zal op zaterdag 23 juli live te volgen zijn in Mexico, Colombia, Duitsland, Israël, Japan, India en Zuid-Afrika. Lokale fans zullen in grote stadions via een videoverbinding de optredens van de dj's op het hoofdpodium kunnen bekijken.

"UNITE, the mirror to Tomorrowland", zo heet heet het event. Vorig jaar werd het al georganiseerd in India en Mexico. Dit jaar wordt het uitgebreid naar nog 5 andere landen: Colombia, Duitsland, Israël, Japan en Zuid-Afrika. In totaal worden vier continenten aangedaan.

Wie naar "UNITE, the mirror to Tomorrowland" gaat, krijgt optredens van lokale dj's te zien, waarna er via een videoverbinding wordt overgeschakeld naar de headliners op de Main Stage in Boom. Muziekfans die geen ticket konden bemachtigen of voor wie de verplaatsing te ver en te duur is, kunnen zo voor een stuk toch de sfeer van Tomorrowland meemaken.

Het "UNITE"-event in Duitsland krijgt ook bezoek van enkele Tomorrowland-dj’s die zaterdag rechtstreeks van Boom naar Duitsland vliegen met een helikopter.

""UNITE , the mirror to Tomorrowland" is proeven van de magie en de madness op duizenden kilometers afstand en op deze manier de wereld een klein beetje kleiner maken, zodat mensen samen kunnen komen voor een memorabel weekend", luidt het in een persbericht van Tomorrowland. Het festival vindt dit jaar plaats van van 22 tot en met 24 juli.

Meest gelezen