De La Soul op de affiche van Genk On Stage

De Amerikaanse hiphopband De La Soul is een van de hoofdacts op het gratis festival Genk On Stage. Het festival vindt plaats van vrijdag 24 juni tot en met zondag 26 juni. Andere acts op de affiche zijn Ronnie Flex en KRS-One.

De organisatoren van het gratis festival Genk On Stage hebben onder anderen De La Soul en KRS-One geboekt. De La Soul staat op vrijdag 24 juni op het hoofdpodium, KRS-One mag zaterdag 25 juni het mooie weer maken.

De La Soul brak eind de jaren 80 door met nummers als "Me, myself and I" en later "Say no go" en "Ring ring (ha, ha, hey)". De groep zal in Genk een mix brengen van oude hits en nieuw werk. Het nieuwe album van de band wordt deze maand uitgebracht.

KRS-One (Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone) is een 50-jarige rapper uit New York die bekend is van nummers als "Sound of da police" en "Mc's act like they don't know".

De Nederlandse rapper Ronnie Flex en de lokale talenten Fonzy Fons en Daniël Busser staan ook op de affiche. Op 9 mei worden nieuwe namen voor Genk On Stage bekendgemaakt.

Meest gelezen