20 miljoen bezoekers voor Graceland in Memphis, Tennessee

Het voormalige huis van Elvis Presley wordt al bijna een halve eeuw bezocht door devote fans van de in 1977 overleden zanger. Een 31-jarige vrouw uit Londen werd in de bloemen gezet omdat ze de 20 miljoenste bezoeker van Graceland is.

Graceland heeft de voorbije decennia 20 miljoen bezoekers over de vloer gekregen. Elvis Presley woonde twintig jaar lang voor zijn dood op 16 augustus 1977 in het landgoed in Memphis in de Amerikaanse staat Tennessee.

De 31-jarige Tiffany Greenoak uit Londen werd vandaag in de bloemen gezet als 20 miljoenste bezoeker. De vrouw bezocht Graceland met haar kersverse echtgenoot tijdens hun huwelijksreis in de VS.

Het echtpaar kreeg een exclusieve rondleiding in Graceland en een telefoontje van Priscilla Presley, de weduwe van Elvis Presley.