Adele "sprakeloos" door nieuwe plaat Beyoncé

Hoewel Adele een grote fan is van Beyoncé was het bijna twee weken na de release van de nieuwe Beyoncé-plaat "Lemonade" opvallend stil "on the other side". Op Instagram heeft de Britse zangeres nu eindelijk die stilte doorbroken: "Ik ben niet laat, maar sprakeloos."
2013 Getty Images

Adele noemt zichzelf al jarenlang grote fan van Beyoncé. Zo noemde ze recent Beyoncé de belangrijkste persoon in haar leven, na haar zoontje. Toch was het na de release van de nieuwe Beyoncé-plaat "Lemonade" opvallend stil. Zou Adele de nieuwe songs van Queen B niet lusten? Daar blijkt niets van aan, zo laat de Britse zangeres op Instagram weten.

"Ik ben niet laat met mijn reactie, maar ik was sprakeloos", klinkt het. Adele vindt "Lemonade" zo goed dat ze niet goed wist hoe te reageren. "Beyoncé is de meest inspirerende persoon die ik ooit heb mogen aanbidden", schrijft ze voorts. "Haar talent, schoonheid, bevalligheid en werkethiek zijn een klasse apart."