Céline Dion in de voetsporen van Prince en Neil Diamond

De Canadese zangeres Céline Dion is de laureaat van de Icon Award, die uitgereikt zal worden tijdens het gala van de Billboard Music Awards op 22 mei. Ze treedt daarmee in de voetsporen van Prince en Neil Diamond.

De Canadese zangeres Céline Dion wordt op 22 mei gelauwerd met de Icon Award op het gala van de Billboard Music Awards. De speciale carrièreprijs werd in 2011 in het leven geroepen.

De voorbije jaren ging de prestigieuze oeuvreprijs naar Neil Diamond, Stevie Wonder, Prince en Jennifer Lopez. Céline Dion wordt binnenkort aan dat lijstje toegevoegd.

Céline Dion zal tijdens de uitreiking het nummer "The show must go on" van Queen coveren. "Het nummer betekent op dit moment in haar leven veel voor haar", zegt de producer van de show, Mark Bracco. De echtgenoot van Dion is midden januari overleden.