Laura Tesoro repeteert voor het eerst (met zakdoeken)

In Stockholm (Zweden) heeft Laura Tesoro voor de allereerste keer gerepeteerd voor haar halve finale op het Songfestival. Tesoro trad er aan met vier backing vocals, twee mannen en twee vrouwen. De sfeer was gemoedelijk en het Belgische team koos voor een casual outfit: een jeans, T-shirt en sportieve schoenen.

Tesoro stapte gisteren het vliegtuig op richting Stockholm. Vandaag stond er al meteen een repetitie in de Globe Arena gepland. Tesoro trad aan met haar vier backing vocals, zong en oefende voor de camera's.

Bij de start van de "What's the pressure" maakte het Belgische team gebruik van zakdoeken die werden weggegooid. Volgens eurovision.tv blijkbaar in de Belgische driekleur. "De verlichting op het podium kleurde oranje, geel en rood tijdens de act", schrijft de officiële Songfestivalsite nog.

Tesoro mag zaterdag nogmaals repeteren, net als volgende week maar dan in haar definitieve outfit. Ze speelt in de tweede halve finale op donderdag 12 mei en treedt als laatste aan.