Afro Latino Festival haalt Joss Stone naar Bree

Joss Stone staat op 9 juli op het podium van het Afro Latino Festival. Dat meldt de festivalorganisatie. Ook Amadou & Mariam, Sarah Carlier en Buscemi komen naar Bree.

Op 8, 9 en 10 juli vindt naar jaarlijkse gewoonte het Afro Latino Festival plaats in Bree. Dit jaar heeft de organisatie Joss Stone weten te strikken. Met "Water for your soul" heeft de Britse zangeres vorig jaar voor het eerst een reggae-album uitgebracht.

Voorts voegt de organisatie Amaoud & Mariam (Mali), Rocky Dawuni (Ghana), La Maxima 79 (Italië), Sarah Carlier (België), Pow Pow Movement (Duitsland) en Buscemi (België) aan de affiche toe. Eerder raakte bekend dat ook Sean Paul (Jamaica), Plan B (Puerto Rico, niet met de Britse muzikant), Ski & Die (Zuid-Afrika/Nederland), Vieux Farka Toure (Mali) en TLP (België) naar Bree afzakken.