Arsenio Hall vervolgt Sinead O'Connor voor uitspraken over Prince

Arsenio Hall sleept Sinead O'Connor voor de rechter wegens smaad. De Ierse zangeres beschuldigt de Amerikaanse comedian ervan Prince jarenlang pillen te hebben geleverd en dat neemt hij niet.

Een schadevergoeding van 5 miljoen dollar (4,38 miljoen euro). Dat eist Hall van O'Connor omdat ze beweert dat hij Prince jarenlang pillen heeft geleverd. De doodsoorzaak van de recent overleden artiest is nog steeds niet bekend, maar er doen hardnekkige geruchten de ronde dat hij zwaar aan pillen verslaafd was.

Op Facebook wijst O'Connor Hall als zijn "dealer" aan. "Twee woorden voor de rechercheurs die onderzoeken waar Prince decennialang zijn pillen vandaan haalde: Arsenio Hall", schrijft ze. "Arsenio, ik heb je aangegeven bij de lokale sheriff. Je kan een telefoontje verwachten."

"Coming to America"

Hall noemt de beschuldigingen van O'Connor "wansmakelijk en vol leugens" en hij noemt haar een "wanhopige aandachtszoeker". Omdat "talloze mensen" haar woorden op Facebook kunnen lezen, lijdt zijn reputatie naar eigen zeggen veel schade. Schade die volgens hem dus niet minder dan 5 miljoen dollar bedraagt, zo heeft hij een rechter in Los Angeles gezegd.

Bij het brede publiek is Hall vooral bekend als presentator én als acteur. Zo speelde hij aan de zijde van Eddy Murphy in de film "Coming to America".

Meest gelezen