Nieuw album van Radiohead verschijnt op 8 mei

De titel van het nieuwe album van Radiohead is nog niet bekend. De groep van Thom Yorke heeft intussen al twee singles uitgebracht: "Burn the witch" en "Daydreaming". Vanaf zondag is het nieuwe album beschikbaar op het internet.

Radiohead heeft duidelijkheid geschapen over de release van zijn nieuwe album. Het album waarvan de titel nog niet bekend is, zal vanaf zondag beschikbaar zijn op het internet.

Vermoedelijk brengt de groep het album uit op de verschillende streamingdiensten. In het verleden heeft Yorke zich fel verzet tegen streamingdiensten als Spotify.

Er zijn intussen al twee singles van het nieuwe album gepubliceerd. Eerder deze week werd "Burn the witch" uitgebracht. Vandaag is het nummer "Daydreaming" vrijgegeven. De clip bij dat laatste nummer werd geregisseerd door cineast Paul Thomas Anderson.