Victoria Beckham: "Mijn microfoon stond uit tijdens optredens Spice Girls"

De producers van de Spice Girls hebben de microfoon van Victoria Beckham frequent uitgeschakeld tijdens optredens van de meidengroep. Dat heeft Posh Spice zelf gezegd tijdens een gala-avond van Vogue.

Wie tijdens de jaren 90 een optreden van de Spice Girls heeft meegepikt, hoorde naar alle waarschijnlijkheid slechts 4 van de 5 leden ook echt zingen. Producers zetten de microfoon van Victoria Beckham immers frequent uit tijdens optredens, zo heeft ze zelf gezegd tijdens een gala-avond naar aanleiding van de honderdste verjaardag van het magazine Vogue in de National Portrait Gallery in Londen.

Posh Spice vertelde ook dat zij destijds het grootste deel van het kledingbudget van de Spice Girls opsoupeerde. "De andere meisjes kregen hun kleren meestal gratis omdat het rotzooi was", zei ze. "Hierdoor bleef een ruim budget over zodat ik mijn kleine jurk van Gucci kon kopen."