"Vooruitzichten zijn goed voor Laura Tesoro"

De Belgische Songfestivalkandidate Laura Tesoro heeft een goede beurt gemaakt tijdens de tweede repetitie in de Globe Arena in Stockholm. Ze heeft "What's the pressure" slechts twee keer gezongen tijdens de eerste dress rehearsal. "Andere acts maakten gebruik van de drie kansen die ze kregen, maar het optreden van Tesoro zat meteen goed en de Belgische delegatie besliste om het op twee repetities te houden", zegt Jens Geerts van OutTV.

De kans op succes voor Laura Tesoro op het Eurovisiesongfestival in Stockholm lijkt met de dag groter te worden. Tijdens de tweede repetitie maakte de jonge zangeres indruk in haar outfit voor de tweede halve finale van de liedjeswedstrijd volgende week donderdag.

"De eerste dress rehearsal verliep voorspoedig. Laura Tesoro zag er beeldig uit in haar zilverkleurige outfit en haar nummer "What's the pressure" klonk heel energiek en functie. Ze pakte de perszaal in met haar charisma en sympathie", aldus Jens Geerts van LGTB-zender OutTV.

De outfit van Tesoro doet het beste verhopen. "De dansers van Tesoro zijn in het wit uitgedost en zij in het zilver. Een lichte outfit heeft in het verleden al dikwijls tot succes geleid, denk aan de overwinningen van Johnny Logan, Céline Dion en Dima Bilan. Die droegen ook een witte outefit", weet Geerts.

"Iedereen ziet Tesoro in de finale"

Heel wat Songfestivalwatchers dichten België een mooie plaats in de finale van de liedjeswedstrijd toe. De finale vindt volgende week zaterdag plaats in de Globe Arena in Stockholm.

Volgende week woensdag volgt de generale repetitie voor de tweede halve finale op donderdag.

"Het nummer van Tesoro is misschien niet het allerbeste en sommige mensen vinden haar heel jong, maar een jonge zangeres heeft ons in het verleden wel de overwinning geschonken. Alles doet het beste verhopen", besluit Jens Geerts.