"Waarom al die ophef over nieuwe James Bond?"

De Britse acteur Ewan McGregor snapt al het gedoe over de opvolger van Daniel Craig niet. "Bond is niet interessant voor een acteur", aldus McGregor. De voorbije maanden werd in Britse media druk gespeculeerd over wie Daniel Craig zou opvolgen als vertolker van James Bond.

Ewan McGregor heeft in een televisie-interview zijn licht laten schijnen over de mogelijke opvolger van Daniel Craig in de James Bond-franchise.

"James Bond is het bekendste Britse exportproduct, maar die rol zou ik aan mij voorbij laten gaan. Het lijkt wel de ultieme droom voor veel acteurs, maar het is niet het meest interessante personage om te vertolken als acteur", aldus McGregor.

Ewan McGregor is bekend van films als "Trainspotting", "Moulin Rouge" en "Salmon fishing in the Yemen". De voorbije maanden werden onder anderen Idris Elba en Tom Hiddleston genoemd als mogelijke opvolger van Daniel Craig. Het is nog niet duidelijk of Craig stopt als acteur in de Bondfilms.