Axl Rose palmt AC/DC-fans in in Lissabon

AC/DC heeft het Europese luik van zijn wereldtournee geopend in Lissabon. De internationale muziekpers was lyrisch over het optreden van Axl Rose. De zanger van Guns N' Roses vervangt Brian Johnson, omdat die kampt met gehoorproblemen.
Copyright 2016 The Associated Press. All rights reserved. This material may not be published, broadcast, rewritten or redistribu

The Guardian, Billboard en Rolling Stone hebben positieve recensies gepubliceerd na het eerste Europese optreden van AC/DC met interimzanger Axl Rose.

"Axl Rose heeft een meesterlijk optreden afgeleverd", schrijft The Guardian. Volgens Billboard heeft Rose meteen de harten van de fans van AC/DC veroverd en Rolling Stone zag dat Rose de nummers nog niet allemaal uit het hoofd kent, maar dat hij het wel heel goed heeft gedaan.

"Met Axl Rose kan AC/DC een van de grootste verrassingen van de komende festivalzomer worden", schrijft Rolling Stone. AC/DC staat op maandag 16 mei op het podium in Werchter. 7.000 mensen hebben hun ticket laten terugbetalen omdat Brian Johnson niet meereist met de band.