Russell Crowe met Tom Cruise in remake "The mummy"

De Australische acteur Russell Crowe heeft bevestigd dat hij meespeelt in de remake van "The mummy". "Het is interessant wat de makers met het verhaal doen", klinkt het. De film is een van de vele monsterfilmremakes die filmstudio Universal op het schap heeft liggen.
AP2007

Russell Crowe vertolkt in de remake van "The mummy" de wetenschapper Henry Jekyll. Eerder raakte al bekend dat Tom Cruise een militair speelt die op terroristen jaagt in de film van regisseur Alex Kurtzman.

Crowe is onder de indruk van het scenario van de film. "De film is bedoeld om je de stuipen op het lijf te jagen. Het is interessant wat de makers met het verhaal doen", klinkt het.

De Amerikaanse filmstudio Universal heeft verschillende monsterfilmremakes in de pijplijn. Naast "The mummy" komt er ook een remake van "Dr. Jekyll and Mr. Hyde" en wellicht ook een nieuwe "The phantom of the opera".