Justin Timberlake tekent present op het Songfestival

Justin Timberlake zal optreden als intervalact tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival. Dat heeft de organisatie van de liedjeswedstrijd bekendgemaakt. De Amerikaanse zanger brengt zijn nieuwe single "Can't stop the feeling".

"We zijn erg blij en opgewonden dat Justin Timberlake samen met zijn band zijn nieuwe lied zal brengen tijdens onze show." Met die woorden bevestigt Songfestivalproducer Sven Stojanovic dat de Amerikaanse zanger op het podium van de finale van het komende Songfestival zal staan.

De Zweden gaan er prat op dat Timberlake de eerste grote ster is die het Songfestival als niet-kandidaat aandoet. In Stockholm zal hij "Can't stop the music" zingen, zijn nieuwe single. Hij treedt op als intervalact. Toeval of niet: voor het eerst komt de finale van het Songfestival ook in de VS op de buis.