Loslopende stieren richten schade aan in Terneuzen

In Terneuzen in Nederland hebben vanavond twee ontsnapte stieren door de straten gelopen. Ze beschadigden auto's en verstoorden het verkeer, zo meldt Omroep Zeeland. De politie probeerde de dieren te vangen, maar dat bleek moeilijker dan verwacht.

De stieren zijn rond 19 uur ontsnapt uit een weiland net buiten Terneuzen. Even later werden ze opgemerkt in enkele straten in de gemeente. "Ze beschadigen auto's en verstoren het verkeer", zei de politie. Volgens Omroep Zeeland zou er ook minstens één persoon gewond zijn geraakt. Het is niet duidelijk hoe erg die er aan toe is.

"Blijf binnen en ga zeker de stieren niet benaderen", meldde Burgernet Zeeland op Twitter. De politie benadrukte dat het ging om "twee dolle stieren die zeer gevaarlijk zijn".

Een dierenarts moest bekijken hoe de dieren het beste konden worden gevangen. Dat is ondertussen gebeurd, zo meldt de regionale omroep.