Pete Doherty maakt affiche Brussels Summer Festival compleet

De organisatie van het Brussels Summer Festival (BSF) heeft 15 nieuwe artiesten aan de affiche toegevoegd, waaronder Pete Doherty en The Sore Losers. Daarmee is de affiche van het festival in de Brusselse binnenstad volledig.

De Britse muzikant Pete Doherty zal op 14 augustus op het Paleizenplein optreden. Die dag begint het festival uitzonderlijk al om half 4. Op de affiche van de vijftiende editie van het Brusselse festival staan sinds vandaag ook Feu! Chatterton, An Pierlé, Cocoon, The Sore Losers, La Muerte, Heymoonshaker, We Are Match, Compact Disk Dummies, Fishbach, Alaska Gold Rush, Kennedy's Bridge, Ulysse, Markus Mann en My Diligence.

Het festival vindt plaats van 5 tot 14 augustus op drie podia in de stad: het Paleizenplein, de Kunstberg en de concertzaal La Madeleine. De vorige editie trok meer dan 125.000 bezoekers.