"50 vingers, 50 tenen en 5 harten die samen kloppen"

Herinnert u zich Kim Tucci nog? Begin dit jaar werd ze een heuse internethype toen ze op het punt stond te bevallen van een vijfling en zich nog uitgebreid liet fotograferen, uitwaaiend op een idyllisch strand. De foto’s van de Australische fotografe Erin Elizabeth gingen de wereld rond. Intussen zijn de baby’s een drietal maanden oud. Hoog tijd voor de 26-jarige Tucci om haar baby’s in een nieuwe fotoshoot aan de wereld te tonen.

Het was opnieuw Elizabeth die achter de camera mocht staan, dit keer wel geassisteerd door 2 assistent-fotografen. Het was dan ook geen sinecure om de 5 baby’s, 4 meisjes en een jongen, in de juiste positie te krijgen. Toch leken ze, afgaande op de foto’s, erg rustig. Enkele weken geleden verklapte Tucci nog in het Australische programma "60 minutes" dat ze helemaal niet voorbereid was op deze "intense" ervaring.

Voor Elizabeth was het fotograferen van Penelope, Beatrix, Allison, Tiffany en Keith, samen met hun moeder, alvast een intense ervaring, “een eer om met hen te mogen samenwerken”.