"Bedankt dat je mijn opnames hebt verknald"

Rustig wachtte Garry Cornes afgelopen weekend op het moment dat een oud flatgebouw in Glasgow tegen de grond zou gelegd worden, om plaats te maken voor 200 nieuwe wooneenheden. Het flatgebouw dateerde van begin jaren 70 en zou nu met gebruik van explosieven neergehaald worden. Geen alledaags gebeuren en dus werd al snel over een "uniek moment voor de lokale geschiedenisboeken van Glasgow" gepraat. Maar toen eindelijk het gebouw opgeblazen werd, liepen de opnames van Cornes toch op een sisser af.

Een buschauffeur die passeerde wilde dit schouwspel natuurlijk ook graag gadeslaan. En dus concludeerde Cornes, fotojournalist van beroep, dat hij "de ultieme photobomb" had meegemaakt en daarvoor "bedankte" hij de buschauffeur dan ook. Op sociale media werd de man alvast omschreven als "pechvogel van de week":

Toch verliep de hele actie zelf vlekkeloos, zoals blijkt uit de beelden van nieuwsagentschap SWNS: