Met de complimenten van Coldplay

Sam Reid nam gedurende 5 jaar, van zijn 17e tot en met zijn 22e, bijna iedere dag een pasfoto van zichzelf en zette deze in een time-lapse video achter elkaar. Op zich niet zo opzienbarend, maar Reid voegde er wel een extraatje aan toe: tijdens de video lipte hij immers het nummer "Life in Technicolor II" van de Britse groep Coldplay. Die laatste kon dit initiatief wel waarderen.

"Indrukwekkend hoeveel tijd en toewijding hij hierin moet gestoken hebben. Ook al verontschuldigde hij zich dat hij niet iedere dag een foto had kunnen nemen", aldus nieuwswebsite Daily Dish. In totaal zou de jongeman 1.163 foto’s gebruikt hebben voor de compilatie.

Coldplay zelf was alvast onder de indruk, zelfs van de hoeveelheid aan T-shirts die de jongeman tijdens die 5 jaren gedragen had: