R.R. Martin lost nieuw hoofdstuk "The winds of winter"

De Amerikaanse auteur George R.R. Martin heeft een nieuw hoofdstuk van "The winds of winter" op zijn blog geplaatst. Dat is het zesde deel in de populaire saga van "Game of thrones". Op het eigenlijke boek is het nog even wachten.

Het is een boek waarop veel fans van "Game of thrones" met spanning zitten te wachten: "The winds of winter", het zesde deel in de reeks. Normaal zou het in de loop van 2016 verschijnen, maar die deadline is al enkele keren opgeschoven.

Wanneer het precies uitkomt, is niet duidelijk. Wel heeft auteur R.R. Martin alvast een hoofdstuk op zijn blog geplaatst. Het draagt de titel "Arianne" en is verteld vanuit het perspectief van prinses Arianne Martell.

R.R. Martin benadrukt dat de publicatie van het hoofdstuk niet betekent dat het boek af is. "Monkey is still on my back", schrijft hij. Dat betekent zoveel als zeggen dat de last nog steeds zwaar weegt.