"Als ik niet de prinses op mijn huwelijk mag zijn…"

Alles was geregeld om van het huwelijk van Yiru Sun een onvergetelijke ervaring te maken. Maar onenigheid tussen bruid en bruidegom over het huwelijkscontract deed de huwelijksplannen op een sisser aflopen. Alleen, het voorschot voor het feest, 8.000 dollar, was betaald en Sun kreeg te horen dat dat niet teruggestort zou worden. Dus besloot de New Yorkse afgelopen weekend alle negativiteit, van hartzeer tot geldverlies, om te zetten in een positieve actie. Ze organiseerde een "receptie" voor een 60-tal arme kinderen en hun familieleden.

"Als ik dan toch geen prinses op mijn eigen huwelijk mag zijn, dan kan ik ten minste deze kinderen een sprookje aanbieden", aldus Sun aan New York Post, "Ik denk dat het deel uitmaakt van Gods plan, dat het zo heeft moeten zijn. Ik wil geen dingen doen waar ik me niet voor honderd procent kan achter zetten."

"Niet ik ben de prinses, maar deze kinderen zijn de prinsen en prinsessen op dit feest. Ik kan daar alleen maar gelukkig mee zijn”, voegde ze er op nieuwswebsite CBS Local aan toe, “Ik heb ook de indruk dat deze kinderen gelukkiger zijn dan de huwelijksgasten die ik aanvankelijk uitgenodigd had."