"Documentaire over "hedendaagse Monroe" Paris Hilton"

De Amerikaanse documentairemakers Don Argott en Sheena Joyce werken aan een film over het leven van Paris Hilton. In de film bespreekt Paris Hilton haar weg naar roem en hoe het leven in de spotlights haar als persoon heeft gevormd. Er wordt ook getoond welke impact haar imago heeft op jonge vrouwen, meldt het magazine Variety.

Fans van Paris Hilton zullen in de toekomst een documentaire film over het leven van de bekende Amerikaanse blondine voorgeschoteld krijgen. De opnames van de documentaire over de 30-jarige Hilton gaan komende zomer van start in Ibiza.

"Paris Hilton is een hedendaagse Marilyn Monroe: mooi, icoon, wereldberoemd, gevormd door media en verkeerd begrepen", melden documentairemakers Don Argott en Sheena Joyce in Variety.

De erfgename van de gelijknamige hotelketen vergaarde wereldfaam in de realityserie "The simple life". In de reeks van 2003 tot 2007 werd het dagelijks leven van Hilton en haar vriendin Nicole Richie in beeld gebracht. Het doen en laten van Hilton werd en wordt nog steeds microscopisch gevolgd door de gespecialiseerde pers.