Spice Girls (light) opnieuw aan het werk in de studio

Geri Halliwel, Melanie Brown en Emma Bunton de de Britse popgroep Spice Girls hebben de afgelopen twee dagen aan nieuwe nummers gewerkt volgens de Britse media. Melanie Chisholm en Victoria Beckham lieten eerder weten dat ze een reünie voor de twintigste verjaardag van de debuutsingle "Wannabe" niet zien zitten.

Drie van de vijf leden van Spice Girls zijn gestart met de voorbereiding van de reünie van de band naar aanleiding van de twintigste verjaardag van de release van de debuutsingle "Wannabe".

Geri Halliwel, Melanie Brown en Emma Bunton brachten de voorbije twee dagen in de studio door. In juli is het 20 jaar geleden dat "Wannabe" voor de grote doorbraak betekende voor Spice Girls. Melanie Brown postte op haar instagrampagina een foto met Gerri Halliwel en Emma Bunton.

De groep plant een jubileumtournee met shows in onder meer Londen en Los Angeles. Spice Girls plant ook een nieuw album. Maar de reünie wordt overschaduwd door de weigering van Melanie Chishiolm en Victoria Beckham om deel te nemen.