"Altijd maar nee, nee, nee"

Grenzen bepalen. Soms lijkt er geen ander taak te zijn voor ouders bij de opvoeding van hun kinderen. Ook zo voor moeder Tara Brough uit Arizona, VS, die het gevoel heeft steeds maar "nee" te moeten zeggen tegen haar 2 kinderen, Porter en Piper. Het inspireerde haar om een parodie te maken op basis van de muziek van Megan Trainors hit "No".

Brough op nieuwswebsite Today: "Ik probeer met de nodige humor het helse leven als moeder te overleven. Je moet het grappige in de situaties zien te vinden en kinderen de luchtige kant van het leven doen inzien. Maar eerlijk, ik vind het verschrikkelijk om altijd "nee" te zeggen. Zoals de meeste ouders wellicht. Ik probeer onwrikbaar te zijn in mijn "nee". Maar dat lukt me niet altijd. Want de kinderen kunnen soms zo lief zijn."

"Kinderen hebben grenzen nodig en proberen die steeds te verleggen. Dus moeten ouders soms "nee" zeggen. Ik probeer dat in deze video op een vrolijke manier aan te pakken. Ik merk dat veel moeders dat wel appreciëren."

Oordeelt u zelf: