Gordon Ramsay verwacht vijfde kindje

De Britse televisiekok Gordon Ramsay heeft in het programma "The late late show" op de Ierse zender RTE aangekondigd dat zijn vrouw in verwachting is. Het koppel heeft al drie tienerdochters en een tienerzoon.

De Britse televisiekok Gordon Ramsay heeft op de Ierse zender aangekondigd dat zijn vrouw Tana in verwachting is van hun vijfde kind. Toen hij gevraagd werd hoe hij zijn drie dochters en zijn zoon onder controle kon houden, antwoordde Ramsay dat er nog een vijfde kind onderweg is.

Gordon Ramsay (49) en zijn vrouw Tana (41) hebben samen een 17-jarige dochter Megan, een tweeling van 16 jaar (Holly en Jack) en een 14-jarige dochter Tilly.

Na de onverwachte aankondiging in de talkshow "The late late show" kreeg Ramsay een daverend applaus van het publiek. De baby wordt in september verwacht.

Meest gelezen