Sharon Osbourne openhartig over breuk met Ozzy

Sharon Osbourne heeft in de Amerikaanse talkshow "The talk" bevestigd dat ze niet langer samenwoont met haar echtgenoot Ozzy Osbourne. "Ik hou van hem en hij heeft me drie fantastische kinderen geschonken, mar op dit ogenblik weet ik niet of het ooit nog goed komt", aldus de 63-jarige Sharon Osbourne.

Het huwelijk van Ozzy en Sharon Osbourne zit in zwaar weer. Na 34 jaar huwelijk hebben ze beslist om niet langer samen te wonen. Dat belette het koppel niet om samen de nieuwe concertreeks van Ozzfest voor te stellen.

In de Amerikaanse televisieshow "The talk" bevestigde Sharon Osbourne dat ze niet langer bij haar echtgenoot woont. "Ik ben 63 jaar oud en ik kan niet leven zoals het nu is", verwijst Osbourne naar de ontrouw van haar echtgenoot.

"Ik hou van Ozzy en hij heeft mij een ongelofelijk leven gegeven en drie fantastische kinderen. Maar op dit moment kan ik ik niet zegen wat de toekomst zal brengen. Ik probeer een en ander te verwerken en te plaatsen", besluit Sharon Osbourne.