Simonneke en Frank uit "Thuis" dan toch uit elkaar

Het bekendste soapkoppel van de Eén-serie "Thuis" is niet meer. Na twintig jaar lief en leed, hebben Frank Bomans en zijn "suske" Simonne Backx deze avond een punt gezet achter hun relatie.

De trouwe fans van de populaire Eén-serie hadden wellicht al door dat er een haar in de boter zat. Frank had het zichtbaar moeilijk met de transitie van zijn dochter Kaat en dat begon te wegen op zijn relatie met Simonne. In de aflevering van deze avond besloot het bekendste soapkoppel van Vlaanderen om dan toch uit elkaar te gaan.

De bewuste scène

Relatie niet altijd van een leien dakje

Simonne en Frank vormen al sinds 1995 een koppel in de serie. We leerden Simonne kennen als de vrouw die Frank afsnoepte van Jenny Verbeeck. Simonne werkte op dat moment bij Sanitair Vercammen, het loodgietersbedrijf waar ook Frank werkte.

Hun geluk is compleet wanneer ze trouwen in 1998, al liep hun relatie niet van een leien dakje. De zus van Simonneke probeert roet in het eten te strooien, maar het is uiteindelijk Luc (de broer van Frank) die de twee uit elkaar kan drijven. Simonne vraagt de scheiding aan, maar uiteindelijk kiest ze toch voor haar "baby". Enkele jaren later ruilt ze Frank in voor Mo, maar relatietherapie bracht hen uiteindelijk opnieuw samen.

Of ze er vandaag definitief een streep onder zetten, zal nog moeten blijken. De trouwe kijkers weten alvast over wat te praten op de fandag van "Thuis". Die vindt morgen plaats in het provinciaal domein De Ster in Sint-Niklaas. Liefhebbers die nog geen ticket hebben, zijn er wel aan voor de moeite: de "Thuis"-dag is volledig uitverkocht.

Terugblikken op 20 jaar Frank en Simonne

Kijkers reageren op Twitter

Meest gelezen