"Thuis"-fans ontmoeten acteurs in Sint-Niklaas

In het Provinciaal Domein De Ster in Sint-Niklaas waren vandaag 4.500 fans aanwezig op de -al lang uitverkochte- Thuisdag. Fans van de populaire Eén-soap kunnen er traditiegetrouw even met hun favoriete acteurs praten en dit moment laten vastleggen op foto door een professionele fotograaf.

De eerste fans konden al vanaf 10 uur op de foto met onder anderen Pol Goossen (Frank), Marleen Merckx (Simonne), Leah Thys (Marianne) en Bill Barberis (Toon).

De breuk van Frank en Simonne (te zien in de aflevering die gisteravond werd uitgezonden) was maar een van de vele gespreksonderwerpen bij de fans. Voor actrice Leen Dendievel (foto hieronder), die het personage van hun dochter Kaat speelt, was het de eerste Thuisdag. "Ja, het is druk en ik heb echt heel veel respect voor de mensen die hier staan te wachten in de kou, want het is echt geen mooie lentedag. Ik vind het heel tof om te horen dat de mensen zoveel deugd hebben van naar "Thuis" te kijken."

Joy Anna Thielemans (Jana) was er dit jaar niet bij, zij is in Stockholm om voor Eén het socialemedialuik van het Songfestival te verzorgen.

Aan het eind van de namiddag was er een slotshow met MNM-dj Tom De Cock als gastheer en met onder meer een optreden van Frank Van Erum (Renzo in de soap) met band en een verrassingsoptreden van Stan Van Samang. Tijdens het slotmoment kwamen ook alle aanwezige leden van de cast nog mee op het podium.