Huiszoekingen in kader onderzoek naar fiscale fraude

De politie heeft in het kader van een onderzoek naar mogelijke fiscale fraude huiszoekingen gedaan bij onder meer profvoetballer Timmy Simons. De aanvoerder van Club Brugge is aandeelhouder van het makelaarskantoor Vastgoedservice, het bedrijf waarop het onderzoek zich toespitst.

"Er is inderdaad een gerechtelijk onderzoek lopende tegen de firma Vastgoedservice bvba", bevestigt Inge Delissen van het parket va,n Turnhout. "Dat onderzoek concentreert zich eigenlijk op fiscale fraude en witwas. Op dit ogenblik zijn er nog geen inverdenkingstellingen of aanhoudingen."

Vastgoedservice zelf heeft het over een lastercampagne door twee voormalige werkneemsters die naar het gerecht gestapt zijn.

In het vastgoedkantoor is ook de zetel gevestigd van Crelan-Vastgoedservice, het wielerteam rond wereldkampioen veldrijden Wout Van Aert. De ploeg benadrukt dat de huiszoekingen volledig losstaan van het wielerteam en van Club Brugge.

Morgenmiddag speelt Club Brugge thuis tegen Anderlecht in de play-offs. Als Brugge wint, is het landskampioen.