Southside Johnn: "We love Trump...Fuck no"

Southside Johnny heeft gisteravond tijdens zijn concert met The Asbury Jukes in Het Depot in Leuven met een kwinkslag uitgehaald naar de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump. Hij vroeg het publiek eerst wat het dacht van Trump om vervolgens met een uitgestreken gezicht op te merken "We love Trump... Fuck no" en deed vervolgens alsof hij een Trump-fan uit het publiek opmerkte die zich haastig uit de voeten maakte.
AP2002
archieffoto

Southside Johnny maakte in de jaren 70 samen met Bruce Springsteen in New Jersey furore met dezelfde krachtige, gedreven rock, rhythm & bluessongs. Er zijn verschillende connecties tussen zijn band en Springsteen. Zo werd The Asbury Jukes mee opgericht door Steven Van Zandt, die wat later de vaste gitarist zou worden van Springsteen. Southside Johnny coverde ook songs van Springsteen, die op zijn beurt zou meewerken aan enkele van zijn cd's.

In Het Depot speelde Southside Johnny een concert waar tal van oude hits de revue passeerden zoals "I don't want to go home", "Talk to me" en "Walk away Renee".

Meest gelezen