Frontman Red Hot Chili Peppers "zal wellicht volledig herstellen"

Zanger Anthony Kiedis van de Red Hot Chili Peppers zal naar alle waarschijnlijkheid volledig herstellen van zijn buikgriep. Dat meldt de band op hun website. Kiedis werd zaterdagavond met spoed opgenomen in het ziekenhuis, enkele uren voor een concert.

Kiedis werd met een ambulance afgevoerd omdat hij "extreme maagpijn" had. Hij was zich op dat moment aan het klaarmaken voor een optreden van de Red Hot Chili Peppers in het Irvine Meadows Amphitheatre, tijdens een festival van het Amerikaanse radiostation KROQ.

Via hun website laat de rockband nu weten dat Kiedis in het ziekenhuis werd opgenomen vanwege buikgriepcomplicaties, maar dat hij wellicht volledig zal herstellen. De band moet wel verstek geven voor hun geplande optreden op 17 mei.