Timberlake danst met serveerster en kapper in nieuwe clip

Justin Timberlake heeft de videoclip voor zijn nieuwe single "Can't stop the feeling" op de wereld losgelaten. De single kwam begin deze maand uit en de zanger bracht het nummer zaterdagavond ook tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival.

In de zomerse clip laat Timberlake opnieuw uitgebreid zijn danskunsten zien. Hij neemt een hoop andere "dansers" op sleeptouw, onder hen een serveerster, een kapper, een garagist, een priester en een blond jongetje.

"Can't stop the feeling" staat op de soundtrack van "Trolls", de film waarin Timberlake de stem van hoofdfiguur Branch inspreekt. De film komt eind oktober uit bij ons.

Het is het eerste nieuwe nummer van Timberlake sinds de release van "The 20/20 experience" in 2013. Op dat dubbelalbum stonden "Suit & tie" en "Mirrors".