Matteo Simoni als gigolo Devon in nieuwe Vier-reeks

Vier pakt dit najaar uit met "Callboys", een nieuwe humoristische fictiereeks van de hand van Jan Eelen over drie bevriende gigolo's. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Matteo Simoni, Stef Aerts, Bart Hollanders en Rik Verheye.

De reeks gaat over Jay Vleugels (Rik Verheye), Devon Macharis (Matteo Simoni) en Wesley Biets (Stef Aerts), drie bevriende gigolo's die samen Vlaanderen willen "platspelen". Onder de naam "Callboys" zijn ze dagelijks te gast in het universum van een vrouw die ze naar best vermogen moeten bevredigen. De drie delen een website, vennootschap en gepimpte kantoorruimte waar Randy Paret (Bart Hollanders) de zaken in goede banen leidt.

Het scenario en de regie zijn in handen van Jan Eelen, die vijf jaar na "De ronde" opnieuw achter de camera plaatsneemt. Eerder maakte hij onder meer "Het eiland" en "In de gloria". Voor deze reeks werkte Eelen samen met Youri Boone.