"Boze" vrouw keert terug naar pretpark voor happy end

Jordan Alexander werd in maart wereldberoemd na haar bezoek aan Disney World. Een foto van haar boze blik tijdens een ritje in de attractie "Splash mountain" ging namelijk in korte tijd viraal. Jordan keerde echter terug naar het pretpark voor een happy end.

Toen Jordan enkele maanden geleden een bezoekje bracht aan Disney World wilde ze graag met haar man Steven in de Splash mountain rijden. Steven had echter helemaal geen zin. Jordan begon daarop te mokken, wat een opmerkelijke foto opleverde.

"Ik dacht dat het wel grappig zou zijn dat mijn man een blijvende herinnering zou hebben aan het feit dat hij me zo boos had gemaakt", reageerde ze destijds. "Ik oefende de hele rit lang om een boos gezicht op te kunnen zetten." Ook internetgebruikers konden de foto smaken, parodieën op de foto (zie onder) bleven dan ook niet lang uit en Jordan werd meteen tot "angry splash mountain lady" gebombardeerd.

Enkele dagen geleden kregen Jordan en haar man een herkansing. En deze keer liet Steven zijn vrouw niet in de steek. "Hij ging mee op de attractie. Ik ben "happy splash mountain lady"", aldus Jordan met een nieuwe foto op Instagram. Leuk detail: de man die achter het koppel zat, had duidelijk door wie er voor hem zat.

Een parodie

Een happy end

lees ook