Dochter van prins Amedeo heet Anna Astrid

Anna Astrid, zo heet het kersverse lid van onze koninklijke familie. Het dochtertje van prins Amedeo en zijn vrouw Elisabetta "Lili" Rosboch von Wolkenstein werd dinsdag geboren.

Moeder en dochter mochten vanmiddag de materniteit verlaten. "Dit is helemaal nieuw voor ons. We zijn een beetje zenuwachtig, maar het is fantastisch", vertrouwde Amedeo de verzamelde pers toe. "Een nieuw leven begint voor ons."

Anna Astrid werd dinsdag geboren rond 03.30 uur. Het gaat om het eerste kind van het prinsenpaar. Het is ook het eerste kleinkind van prinses Astrid en tevens het eerste achterkleinkind van koning Albert en koningin Paola.

Het kind van prins Amedeo en prinses Lili wordt zevende in lijn voor de Belgische troon, ná kroonprinses Elisabeth (1), prins Gabriël (2), prins Emmanuel (3), prinses Eléonore (4), oma Astrid (5) en papa Amedeo (6).

Meest gelezen