Ketnet-reeks "Ghost Rockers" krijgt eigen film

Behalve op tv, waren ze ook al te zien in het theater. En nu komt er ook een film over de avonturen van het vijftal Mila, Jonas, Charlie, Alex en Jimmy, beter bekend als de "Ghost Rockers". "Ghost Rockers - Voor altijd", een film van Studio 100 komt op 21 december van dit jaar in de zalen.
© Studio 100

De film, in een regie van Gert-Jan Booy, vertelt het verhaal van de erfenis van Jonas' oma. De Ghost Rockers ontdekken al snel dat de twee vreemde voorwerpen die Jonas erfde, deel uitmaken van een puzzel van vijf, de "Vijf Elementen".

Net die voorwerpen maken het volgens de legende mogelijk dat ze contact hebben met de Freebirds. Maar… er zijn kapers op de kust die de voorwerpen maar wat graag in hun bezit zouden krijgen om met de geesten van overledenen te kunnen praten. De Ghost Rockers moeten dan ook alles op alles zetten, want als ze de elementen verliezen, verliezen ze ook het contact met de Freebirds… en dat zou wel eens het einde van de Ghost Rockers kunnen betekenen…

De opnames van de film starten op 25 mei en zullen iets langer dan een maand duren. Naast Juan Gerlo, Tinne Oltmans, Marie Verhulst, Wout Verstappen en Elindo Avastia, zijn er ook rollen weggelegd voor Door Van Boekel, Demi Matenahoru (bekend uit de audities van "K3 zoekt K3") en Guido Spek.

De fans van de serie hebben heel wat om naar uit te kijken want voor de film in première gaat, is er na de zomer eerst nog een derde seizoen van de reeks op Ketnet.