Vlaamse acteurs in twee nieuwe Franstalige films

Kevin Janssens zal binnenkort te zien zijn in de Franstalige film "Au-dessus des lois" van François Troukens. Veerle Baetens heeft dan weer de hoofdrol beet in de psychologische thriller van de Franse regisseur Olivier Masset-Depasse.

De film "Au-dessus des lois" vertelt het verhaal van de Bende van Nijvel, de gangsters die in de jaren 80 bloedige moordpartijen pleegden. In het filmscenario keren de leden van de Bende na 30 jaar terug om de laatste sporen uit te wissen. Naast Kevin Janssens zullen ook Lubna Azabal, Natacha Régnier, Olivier Gourmet en Bouli Lanners een rol krijgen in de productie.

Veerle Baetens gaat dan weer samenwerken met Anne Coesens. Samen gaan ze de hoofdrol spelen in "Duelles", een psychologische thriller van regisseur Olivier Masset-Depasse. Het verhaal gaat over twee vrouwen die een haat-liefderelatie ontwikkelen terwijl ze in twee bijna identieke huizen wonen. Het verhaal speelt zich af in de jaren '60.