Lieven Van Gils proeft de voetbalsfeer op Radio 2

Lieven Van Gils zal vanaf volgende zaterdag "De EK-watchers" presenteren, het slot van "De Weekwatchers" op Radio 2. Hij gaat op zoek naar de verhalen achter het EK, samen met voetbalwatchers als Kürt Rogiers en Kevin Janssens.
© VRT Lies Willaert

De zomer staat voor Lieven Van Gils gewoontegetrouw in het teken van sport. Dit jaar trekt hij echter voor het eerst niet mee naar Frankrijk voor de Tour. Zijn programma "Van Gils & Gasten" loopt tot 9 juni op Eén, en daarna wil hij het wat kalmer aan doen.

Maar hij krijgt deze zomer wél de kans om te proeven van de voetbalsfeer. Van 28 mei tot 25 juni, ten laatste 9 juli, zal hij elke zaterdagochtend tussen 8 en 10 uur "De EK-watchers" presenteren.

"Heb ik één seconde getwijfeld toen Radio 2 mij vroeg of ik het team van "De EK-watchers" wilde versterken? Een halve misschien", zegt Van Gils." Radio maken bij de grootste familie, op een zaterdagochtend, als de EK-koorts het land in zijn greep heeft? Hoe spannend is dat!"

Meest gelezen