Automobilist sterft bij ongeluk op E40 in Boutersem door overstekende ree

Een 26-jarige bestuurder uit Landen is vannacht op de E40 in Boutersem verongelukt toen hij de controle over zijn stuur verloor door een ree die de snelweg overstak.
usage worldwide, Verwendung weltweit
archieffoto

Het ongeval deed zich op de E40 voor in de richting van Brussel kort voor de afrit Boutersem. Toen een ree plots de snelweg overstak, verloor de bestuurder de controle over het stuur, raakte daarna twee bomen en ging vervolgens over de kop. De man stierf ter plaatse.

Twee rijstroken aan de rechterkant van de snelweg werden afgesloten tot 9 uur. Bij het ongeval zelf was geen ander voertuig betrokken. Een ander voertuig dat kort nadien over de brokstukken reed, moest worden getakeld. De bestuurder van die auto bleef ongedeerd.