18-jarige scoort met truc met waterflesje

Niet alleen het publiek in de zaal, ook het internet blijkt danig onder de indruk van het waterfleskunstje van Mike Senatore. Afgelopen dinsdag mocht hij zijn "talent" tonen tijdens een talentenjacht aan de Ardrey Kell High School in Charlotte, VS. Met als resultaat, aldus lifestylewebsite Cosmopolitan, "een publiek dat maar niet kan geloven wat het gezien heeft omdat het getuige was van een ongelooflijke, once-in-a-lifetime act die gelukt is".

"Ik wilde eigenlijk alleen maar die fles een rondje doen draaien", reageerde de 18-jarige Senatore gisteren op nieuwswebsite Charlotte Observer, "Het idee ontstond vorig jaar tijdens een les chemie, waarin ik me verveelde. Het lukte. Sindsdien ben ik blijven oefenen. Zelfs tijdens mijn studentenjob oefen ik, al was het maar om me bezig te houden."

"Mijn bedoeling is altijd geweest om dit tonen tijdens een talentenshow. Dit keer is het me gelukt, al moest ik de afstand tot de tafel wel even aanpassen. Mocht ik het opnieuw moeten proberen voor 1.000 mensen, dan weet ik niet of het me zou lukken."

Meest gelezen