"Ik was verbijsterd en stil"

Een alligator op een golfterrein, het is iets wat u niet meteen verwacht. En toch is het dat wat een zekere Charles Helms onlangs zag in Palmetto in Florida. Hij kon alles vastleggen op beeld.

"Ik was verbijsterd en stil", reageert de man aan ABC News. Volgens hem was het reptiel zo groot dat hij zelfs even twijfelde of het wel echt was. "Ik wist niet of we in de maling werden genomen of niet."

Maar al snel werd duidelijk dat het wel degelijk om een echte alligator ging. "Nadat hij wat gerust had, zagen we hoe hij zich richting het grote meer bewoog."

Hoewel wij - en dus ook Charles Helms - van dit tafereel vreemd opkijken, blijkt het dier nu een lokale attractie geworden te zijn. "Veel mensen komen een kijkje nemen. Hij valt niemand lastig en niemand valt hem lastig."

lees ook