Radio 1 eert Prince met Radio 1 Sessie in september

De komende editie van de Radio 1 Sessie in het Rivierenhof in Deurne focust op de onlangs overleden zanger van "1999" en "Purple rain". Op 5 september zullen verschillende bekende artiesten het werk van Prince coveren.

Na de Radio 1 Sessies rond The Beatles, The Rolling Stones en David Bowie organiseert Radio 1 in september een sessie rond de onlangs overleden zanger en muzikant Prince.

Verschillende artiesten zullen elk een drietal nummers van Prince onder handen nemen. Stef Kamil Carlens, Pieter Embrechts, Lady Linn, Stijn en Bart Peeters hebben al toegezegd. Daar zullen nog namen aan toegevoegd worden.

De Radio 1 Sessie Prince vindt plaats op 5 september in het Rivierenhof in Deurne. De voorverkoop voor het event gaat morgen van start.