"Are you with me" meest gespeelde Belgische nummer in Europa

Lost Frequencies is door de Belgische vereniging van muziekproducenten en -distributeurs BEA Music gelauwerd met de Airplay Award 2015. Het nummer "Are you with me" van de band is het meest gespeelde Belgische nummer op radio en televisie in Europa in 2015.

2015 was een boerenjaar voor de muzikant en producer Felix de Laet. Met zijn band Lost Frequencies scoorde hij een monsterhit met het nummer "Are you with me".

Alle Europese radio- en televisiezenders hebben het nummer vorig jaar meer dan 50.000 keer gedraaid. "Reality" van Lost Frequencies staat op de tweede plaats in de lijst van de meest gedraaide nummers in Europa.

Felix de Laet kreeg de Airplay Award van BEA Music uit handen van Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz. "Radio en tv blijven heel belangrijk om met je muziek een breed publiek te bereiken. Als je liedje massaal in binnen- en buitenland wordt opgepikt, is dat een enorme boost voor je carrière", reageerde De Laet.