Bartel Van Riet op zoek naar de mooiste "barak"

Discovery Channel heeft een oproep gedaan voor kandidaten voor het nieuwe televisieprogramma "De barak van Bartel". In het programma gaat Bartel Van Riet op zoek naar het meest bijzondere tuinhuis in Vlaanderen en Nederland.

Bartel Van Riet gaat de Nederlandstalige versie van "Shed of the year" presenteren op de digitale zender Discovery Channel. In het programma "De barak van Bartel" gaat de tv-presentator op zoek naar het meest bijzondere tuinhuis in Vlaanderen en Nederland.

Kandidaten kunnen zich vanaf nu aanmelden op discoverychannel.be om hun eigen bouwwerk in te schrijven. In elke aflevering zal Bartel Van Riet vier tuinhuizen bezoeken. Samen met drie experts kiest Van Riet de mooiste barak uit.

In de vijfde en laatste aflevering worden de vier mooiste bouwwerken tegen elkaar uitgespeeld en wordt de winnaar van "Barak van het jaar 2016" gekozen. Het programma wordt in het najaar uitgezonden op Discovery Channel.