Louis Talpe presenteert "Eeuwige roem" op Vier

Louis Talpe volgt Bruno Wyndaele op als presentator van "Eeuwige roem". Het programma waarin verschillende ex-topsporters het tegen elkaar opnemen wordt na drie seizoenen op Eén uitgezonden op Vier. Het productiehuis van Bruno Wyndaele De Filistijnen maakt de serie voor Vier.

De 35-jarige acteur Louis Talpe volgt Bruno Wyndaele op als presentator van "Eeuwige roem". Het vierde seizoen zal voor het eerst op de commerciële zender Vier uitgezonden worden.

"ik kijk er enorm naar uit om tijd door te brengen met de absolute top van de Vlaamse sportwereld. Ik bewonder hen allemaal enorm en zie mezelf eerder als hun grootste supporter dan als presentator", aldus Talpe.

De deelnemers aan "Eeuwige roem" zijn Aagje Vanwalleghem, Hanna Mariën, Bart Wellens, Elke Clijsters, Nick Nuyens, Wesley Sonck, Kevin Van der Perren, Sugar Jackson, Branko Strupar, Charlotte De Vos, Heidi Rakels en Ludo Philippaerts.

De voorbije edities van "Eeuwige roem" werden gewonnen door Gella Vandecaveye, Marleen Renders en Filip Meirhaeghe. Het nieuwe seizoen van het programma wordt in het najaar uitgezonden op Vier.

Meest gelezen