Memorabilia Whitney Houston onder de hamer

De familie van de in 2012 overleden zangeres Whitney Houston gaat eind deze maand een honderdtal spullen veilen in Beverly Hills. "We willen vier jaar na haar dood iets van Whitney Houston aan de mensen geven", motiveert de schoonzus van de overleden zangeres de veiling.

De erven van Whitney Houston gaan een honderdtal memorabilia van de in 2012 overleden zangeres veilen. Tijdens de openbare verkoop zullen onder meer een paspoort, een aantal awards en een bontjas van Houston te koop aangeboden worden.

Whitney Houston werd op 11 februari 2012 op 48-jarige leeftijd dood aangetroffen in een badkuip in het Beverly Hilton Hotel. Drie jaar later stierf haar enige dochter Bobbi Kristina onder gelijke omstandigheden.

Aan het eind van de jaren 80 groeide Whitney Houston uit tot een wereldster met haar tweede album "Whitney". In het begin van de jaren 90 was ze ook succesvol in Hollywood met de hoofdrol in "The bodyguard".